Duenco BV

DUurzame ENergie COmpany

Duenco is leverancier van duurzame verwarmingsoplossingen voor zowel verkoop als verhuur. Vanuit ons bedrijfspand aan de Neptunus te Heerenveen ondersteunen wij particulieren, bedrijven en organisaties bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Maak kennis met onze teamleden

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring in de duurzame energie.

Inge Wolbes

Inge Wolbes

Rob Brouwer

Rob Brouwer

Jeroen Brouwer

Jeroen Brouwer

Missie & visie

Duenco is dé specialist in fossielvrije verwarmingsinstallaties en dealer van biomassa verwarmingsinstallaties voor verkoop en verhuur. Wij geloven in een schonere en groenere wereld en daarvoor zijn mogelijkheden zijn eindeloos. Duenco heeft de blik op de toekomst en volgt daarom de ontwikkelingen in de duurzame verwarmingssystemen op de voet. Ook is Duenco betrokken bij diverse innovatieve projecten die een alternatief voor gas bieden.

Wij blijven graag onafhankelijk en zijn dan ook niet merkgebonden. Een schonere wereld maak je samen. Daarom zoekt Duenco voor haar klanten een goede prijs-kwaliteit verhouding en kijken wij mee naar mogelijkheden op het gebied van subsidieverstrekking. Wij bieden de beste oplossingen, met de nieuwste technieken en delen graag onze kennis uitgebreid met onze klanten. Zo hebben wij al veel bedrijven en organisaties kunnen ondersteunen bij hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Bij Duenco houden we ook van snelle service. Vanuit onze bedrijfslocatie aan de Neptunus in Heerenveen is een breed assortiment aan verwarmingssystemen direct uit voorraad leverbaar.

Zorgeloos genieten van schone warmte en energie. Dat is Duenco.

Krachten bundelen voor innovatie

Duenco heeft een aandeel in een fabriek in Portugal en is daar momenteel betrokken bij de ontwikkeling van een elektrische cv. Een geheel nieuw en uniek systeem op het gebied van elektrisch verwarmen. Dit systeem wordt doorontwikkeld en toegepast/gebruikt in een warmtesysteem bedacht door Ratiotherm in Duitsland.

www.ionizheat.eu
www.ratiotherm-systems.com

Onderhoud of controle meting nodig?

Voor een onderhoudscontract, of controlemeting kunt u het beste even contact met ons opnemen.