TechLed BV

LED Protection Lighting

TechLed

Maak kennis met onze teamleden

TechLed BV is een jong en innovatief bedrijf. Opgericht door enthousiaste ondernemers die het belang van hygiëne hoog in het vaandel hebben. Mede door de uitbraak van het coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) zijn ze zich gaan verdiepen in de mogelijkheden om de kans op besmetting te verlagen. Na een succesvol doorlopen onderzoekstraject bleek CareCOMM de meest geschikte partij in het verwezenlijken van TechLed BV haar doelen. CareCOMM was de eerste die UV-C licht kon produceren middels LED-technologie.

De vele maanden innovatief ontwikkelingswerk van UV-C technologie door de Research & Development afdeling van het moederbedrijf van CareCOMM hebben geresulteerd in de productie van PZH goedgekeurde LED-armaturen. Laboratoriumtests uitgevoerd door diverse wetenschappelijke instituten hebben de doeltreffendheid van de CareCOMM producten bevestigd.

Raymond de Nier

Raymond de Nier

Sales Benelux

Uw desinfectiespecialist voor Zuid-Nederland.

Rechtstreeks bereikbaar via 06 409 567 16 of per e-mail raymond@tech-led.nl.

Peter van der Wal

Peter van der Wal

Sales Benelux

Uw desinfectiespecialist voor Noord-Nederland.

Rechtstreeks bereikbaar via 06 205 789 00 of per e-mail peter@tech-led.nl.

Rob Brouwer

Rob Brouwer

Purchasing & Logistics

Bereikbaar via 0513 201 028 of per e-mail info@tech-led.nl.

Jeroen Brouwer

Jeroen Brouwer

Customer Service & Finance

Bereikbaar via 0513 201 028 of per e-mail info@tech-led.nl.

Een bedrijf met een doel

TechLed BV haar doel is om met innovatieve en duurzame oplossingen een omgeving te creëren zonder virussen en bacteriën voor mens en dier.

Krachten bundelen voor innovatie

TechLed BV werkt samen met partners die specialistische kennis bezitten op het gebied van LED-technologie en desinfectie. In het gezamenlijk streven naar een betrouwbare, effectieve en duurzame manier van het elimineren van virussen en bacteriën zijn wij in staat om u een prijsgunstig product met de nieuwste technologieën aan te bieden die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!