Mooie opdracht voor FPH te Heerenveen

Binnenkort beginnen we met de werkzaamheden bij FPH te Heerenveen om hier een duurzaam systeem te plaatsen voor de verwarming en tapwater van het pand aan de Uhlweg te Heerenveen. Dit pand heeft Mustufa Gumussu helemaal verbouwd en het dak is volledig voorzien van zonnepanelen en gaat tijdelijk door de GGD worden gebruikt als vaccinatie locatie voor de gemeente Heerenveen. Wij hebben de opdracht gekregen om de verwarming te regelen. In een later stadium zal ook de koeling door ons geïnstalleerd worden. Door een combinatie van onze Ionisatie CV-ketel, zonnecollectoren en een uniek gepatenteerde buffer-systeem of wateraccu genoemd en regeling geleverd door de firma Ratiotherm uit Duitsland is men helemaal zelfvoorzienend en gasloos.

We houden u op de hoogte van dit mooie project en foto’s zullen binnenkort volgen!

Kopen, leasen of huren

Duenco biedt ook de mogelijkheid om te huren. Wanneer is dit nu interessant? Indien u voor een kortere tijd een warmtebehoefte heeft of tijdelijk voor een langere periode. In beide gevallen is dan huren een optie. U wilt bijvoorbeeld niet de investering doen en misschien wilt u totaal ontzorgd worden. Dan zorgen wij voor de brandstof, onderhoud etc.. Wij beschikken over verschillende type heaters met verschillende vermogens die breed inzetbaar zijn. Voor kleinere ruimtes tot grote (evenementen) hallen. Zo nodig komen wij langs om de situatie te bekijken en kunnen zo een goede inschatting maken wat nodig is in uw specifieke situatie.

Wilt u toch kopen, maar de investering komt even niet goed uit? Wij bieden ook lease aan tegen gunstige voorwaarden. Nieuwsgierig? U kunt mij altijd bellen of mailen.

Voordelen pellets ten opzichte van andere brandstoffen:

  • Besparing tot wel 50% t.o.v. traditionele brandstoffen
  • CO2 neutraal
  • Hoge efficiëntie en betrouwbaarheid
  • Grote veelzijdigheid
  • Eco vriendelijk
  • Veilig in gebruik